Om Alares

Alares Advokatfirma er specialist i retssagsbehandling, entrepriseret, ansættelsesret og generel erhvervsrådgivning.

Alares Advokatfirma blev grundlagt af advokat Sissel Victoria Egede-Pedersen den 1. oktober 2022. Med en baggrund inden for retssagsbehandling siden 2012 har Advokat Sissel Victoria Egede-Pedersen ført utallige sager fra Byretter, Landsretter og Højesteret til specialdomstole og voldgiftsretter.

I Alares er fokus rettet mod enestående kvalitet og klienternes tryghed i rådgivningen. klienten henvender sig typisk i situationer præget af uvished eller intense tvister. Advokaten skal være en uvurderlig sparringspartner, en person af tillid. Hos Alares er rådgivningen skarpt formuleret og klar, hvilket giver klienten det bedste grundlag for at håndtere enhver udfordring.

Alares prioriterer gennemsigtighed – selv når den bedste løsning ikke indebærer juridisk bistand. Alares har altid klientens behov for øje og søger den mest hensigtsmæssige løsning for klienten.

Vidste du, at Alares stammer fra det latinske ord “fløjsoldater”? Dette symboliserer firmaets tilgang til tvister, der undertiden kan føles som en kamp, hvor det kræves en soldat, der kan beskytte klientens blinde vinkler, kæmpe sammen med dem og skabe den rette strategi.

Hos Alares varetages din sag af Advokat Sissel Victoria Egede-Pedersen fra start til slut. Du vil ikke opleve at blive henvist til sekretærer, studentermedhjælpere eller andet administrativt personale. Advokaten har en fuldkommen forståelse for alle aspekter af din sag og tager sig af alle frister, udkast og korrespondance. Denne tilgang til sagsbehandlingen er et udtryk for en stræben efter ekstremt høj kvalitet på alle områder – og nej, det er ikke dyrere end hos konkurrenten!

CV for Sissel Victoria Egede-Pedersen:

2012 – Uddannet Cand. Jur., Syddansk Universitet, Odense

2012 – Ansat som advokatfuldmægtig hos Advodan i Tønder/Toftlund

2014 – Ansat som advokatfuldmægtig hos Advokatfirmaet Drachmann i Nykøbing Falster

2015 – Opnåelse af beskikkelse som advokat

2016 – Opnåelse af møderet for Landsretterne

2019 – Indtræden som partner i daværende Advokatfirmaet Drachmann

2021 – Opnåelse af møderet for Højesteret og første retssag i Højesteret

2022 – Alares Advokatfirma stiftes